Som molt

de Torrent.


Som molt d’arribar a acords, som molt de Torrent

Compromís-Podem-Esquerra Unida hem conformat la primera gran coalició valencianista i d’esquerres amb l’únic objectiu de compartir, cuidar i fer créixer Torrent en totes les etapes de la vida.


Volem transformar Torrent en una ciutat més justa, sostenible i acollidora. Per a aconseguir-ho, volem garantir educació pública de qualitat per a totes les edats, seguretat de proximitat amb la Policia de Barri, energies netes i medi ambient saludable, centres de dia per a persones majors i el Casal Jove per als joves, i recuperar l’aigua potable per al servei de la ciutadania.


Perquè Som molt de Torrent, de les nostres places i carrers; som molt de Justícia Social, de Convivència Ciutadana, de Cuidar el nostre Entorn i de Serveis Públics, volem caminar amb tu decididament perquè ens acompanyes en aquest viatge per a transformar la nostra gran ciutat: Entre totes i tots assumirem la veu d’un poble i serem la veu del nostre poble.Compromís, Unides per Torrent, Esquerra: Acord per Guanyar (Acord per Guanyar) – V13647078 – Plaça del Pilar, 1 (València) – 46001 – sommoltdetorrent@gmail.com